top of page

Happy Bodies

By Maria

HPBF.png

My story

Som ung elit-idrottade jag i fyra olika idrotter.

Jag tränade 6-7 dagar i veckan, 2-3 pass om

dagen plus tävlingar.  Jag lärde mig att inte lyssna på kroppen, och fick höra att alla kroppar fungerar på samma sätt. Att det inte skulle finnas en unik skillnad i hur våra kroppar fungerar. Eller tycker om att uttrycka sig.

 

Jag tränade och tränade, men efter några år av träning

- så sa min kropp STOPP.

 

Jag ramlade ihop när jag var ute och joggade och precis som jag lärt min inom idrotten - var det bara att resa sig och fortsätta prestera. Vilket jag gjorde.

Det var min sista rörelse på länge.

Därefter tog det totalt 12 år innan jag blev bra.

Body and Life Success Coach

Jag hamnade i en läkardjungel i 6 års tid och provade varenda läkare, massör, akupunktör, sjukgymnast, naprapat och kiropraktor som fanns. Men jag blev inte bättre.

 

Läkarna hittade inget fel, men jag hade en kropp som gjorde väldigt ont.

Jag bestämde mig då att börja försöka söka mitt svar själv. Det började en lång resa av olika utbildningar och certifieringar. Då jag upplevt det mesta inom både svensk sjukvård och svensk friskvård kände jag att det inte fanns någonting för mig att hämta där. Jag kände själv att av allt jag provat så hjälpte ju ingenting tillräckligt mycket!

 

Jag letade efter de bästa utbildningarna jag kunde hitta i världen - och efter många års erfarenhet, utbildning och fantastiska resultat hjälper jag nu fler att få en Happy Body.

118948489_176507133983797_3593725090048996557_n.jpg
bottom of page