top of page

Big Paws - Animal Translation

Helping your best friend communicate with you

Dogs - Cats and Horses

Telefon/ Sms:
0761 635342

Helping your best friend communicate with you

Sedan jag var liten har jag blivit ombedd att hjälpa mina vänner med vad deras djur vill berätta för dem. Men det var inte förrän nu många år senare som jag bestämde mig för att faktiskt erbjuda tjänsten professionellt, då dessa vänner fortfarande återkommer till mig med frågor längs vägen. Jag kommunicerar på ett annat vis med ditt djur än de flesta djurkommunikatörer. Jag hjälper helt enkelt ditt djur att översätta vad det vill ha sagt till dig. Det kan handla om djurens behov och önskan eller även om vad din bästa vän vill säga till dig.

Varmt välkommen att boka tid. Ett möte går lika bra på distans över zoom eller fysiskt.

Här kommer några exempel du kan läsa om

Hund

Katt

Jourhund som kommit från ett shelter utomlands till ett nytt hem. Vid första promenaden märker matte som är hundvan med både vanliga hundar och jour hundar sedan många år att hunden är otroligt stark och svår att hålla och samtidigt gör utfall mot andra hundar. De går till den grad att hon börjar tvivla på om hon kan behålla hunden.  Hon bokar ett möte med mig där jag träffar hunden och efter en stund förstår jag varför den här hunden är så stressad. Jag översätter hundens behov till matte, rekommenderar henne ett specifikt halsband som är bättre att använda,  och vi går igenom en del övningar som hunden mår bra av.  På bara en helg fick Matte och Husse hem en ny hund. Han är lugn, han kan springa lös, han drar inte i koppel, och är så älskad av sin familj. 

Katt som fått ungar men gömt dem i skogen! Matte är så orolig då katten som nu fått kattungar har gömt dem någonstans i skogen... hon letar i dagar och hittar dem inte. Hon är rolig för att ungarna inte ska klara sig och vet inte hur mamman mår. Efter vårt samtal kan jag sedan berätta för matte hur mamman mår och vad de behöver göra för att hitta ungarna. De hittar sedan fyra friska fina kattungar och en glad mamma!

Häst

Häst som är orolig och rädd för allt. Efter vårt samtal visar det sig att hästen inte alls mår bra av sin träning, istället talar hästen om hur den vill blir tränad och vad som krävs för att den ska känna sig trygg. Hästen meddelar även vad matte behöver göra för att hjälpa sig själv och få lite bättre självförtroende, och hur hon ska använda sin kropp för att ridningen ska gå lättare. Efter vårt samtal och lite träning så har hon nu en mycket tryggare häst och lugnare tillvaro.

Pris och upplägg:

En session kan ske både på distans
via zoom eller teams och fysiskt.

75min - 800kr.

 

Hund i blomsteräng
  • Instagram
Dog Walker på Park

5 weeks

5 veckor som transformerar ditt och dina djurs liv

Du kan också ansöka till mitt unika

5 veckors program, då ingår 10 personliga sessioner med flera olika follow up calls, verktyg och dessutom min personliga hjälp i 5 veckor

för att hjälpa dig och din bästa vän.

 

Har du fler djur ingår alla djuren men vi fokuserar då på ett visst djur. För att gå detta program

behöver du först ansöka och

se om det passar dig!

Hundträning
grå Katt

Vanliga frågor

Saker som man kan undra över med sitt djur?

Har du ont någonstans?

 

Vad kan jag göra för att ditt liv ska bli ännu bättre?

 

Vad behöver du av mig?

Vad kan jag göra för att hjälpa dig?

Vad vill och menar du när du gör såhär, tex utfall, strejkar eller har ett visst beteende.

Behöver du något mer i ditt

hem som du inte har nu?

Är det något du inte

gillar som vi brukar göra?

Vill du vi ska ändra på något hemma?

Och mycket mer....

Book a place >
pitbull porträtt
bottom of page